Mudances digitalsFoto: lgvir a Flickr

Aquest cap de setmana hem estat, al Grup Nació Digital, de “mudances digitals”. Un canvi de domicili (per entendre’ns, entre un estudi i un pis gran del mateix edifici) que no ha tingut grans incidències; però si que s’havia de seguir per si un cas.

Al final, això d’estar tot el cap de setmana davant de l’ordinador ha donat els seus fruits: no m’agradaria pas estar-hi cada cap de setmana; però hem arribat a dilluns al matí amb tots els diaris del Grup funcionant en el nou servidor i sense massa problemes, fora d’alguna contrasenya de correu que calia canviar, i d’algun detall d’última hora.

I, a més, no hem hagut de “tancar” els diaris: els lectors no hauran notat que es feia el canvi, excepte per petits “detalls” que es podien detectar a simple vista als diaris, i que ens servien per poder veure ràpidament si el canvi estava enllestit o no.

En qualsevol cas, ja podem passar pàgina. Els bits i bytes del nou servidor ja ens han donat la benvinguda i ara ens preparen l’esmorzar.

Mentre ho fan, aprofito per agraïr a Saül Gordillo la cita de l’article d’aquest cap de setmana a Nació Digital. (enllaç).


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.