Millorant la velocitat d’escriptura a l’ordinador


10-fast-fingers.com és un web on podem veure a quina velocitat teclegem, i practicar per millorar. Fins ara, es podien fer les proves en diversos idiomes, entre els que s’hi troben l’anglès, el castellà, el turc,… però el seu autor, molt atent, va agraïr i escoltar el meu oferiment per intentar ajudar-lo a fer-lo en català. I ja el podem utilitzar!

http://catalan-speedtest.10-fast-fingers.com/

Estic pendent de si pot acabar de traduïr la resta del web. De moment, però, podem practicar amb paraules en català, que, al meu parer, és tot un repte!

I si creieu que podria haver-hi més paraules, podeu comentar aquest apunt; ja que l’autor està obert a afegir-ne més si les hi fem arribar en llistes una mica àmplies (això si, sense fer-se pesats, que una paraula per correu potser si que seria una mica llarg…

Gràcies [Thanks!], Christian!


5 respostes a “Millorant la velocitat d’escriptura a l’ordinador”

 1. Apunt: ja hi ha més coses en català al web:)
  (New: there are some new sentences in catalan)

  The translation of the post:

  10-fast-fingers.com is a website where we can test our typing speed, and practice in order to do better. Until now, the tests could be done in various languages, such as english, spanish, turkish… but his author, very gently, thanked and listened to my offer of helping him to do it also in catalan. And now we can use it!

  -link-

  Now I’m waiting for the rest of the translation to be published. But by now we can practise in our language.

  And if you (the ones who read this post) think about new or better words, please comment this post, because the author told me that it was OK to add new words, but without sending him a lot of mails with just one.

  Thanks Christian!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.