Millorant la velocitat d’escriptura a l’ordinador

10-fast-fingers.com és un web on podem veure a quina velocitat teclegem, i practicar per millorar. Fins ara, es podien fer les proves en diversos idiomes, entre els que s’hi troben l’anglès, el castellà, el turc,… però el seu autor, molt atent, va agraïr i escoltar el meu oferiment per intentar ajudar-lo a fer-lo en català. I ja el podem utilitzar!

http://catalan-speedtest.10-fast-fingers.com/

Estic pendent de si pot acabar de traduïr la resta del web. De moment, però, podem practicar amb paraules en català, que, al meu parer, és tot un repte!

I si creieu que podria haver-hi més paraules, podeu comentar aquest apunt; ja que l’autor està obert a afegir-ne més si les hi fem arribar en llistes una mica àmplies (això si, sense fer-se pesats, que una paraula per correu potser si que seria una mica llarg…

Gràcies [Thanks!], Christian!