Bogeria post-vacacional?

He sentit parlar, els darrers dies, de les depressions post-vacacionals. I no sé si és només una llegenda urbana; perquè fins on he arribat a veure, més aviat es tracta d’una bogeria. Com si ens sentíssim tots culpables d’haver estat uns dies sense treballar, ara volem “tapar” el forat que vàrem deixar amb un “corre, corre, fes-me això, ho necessito per ahir!”.

No em puc queixar; això sempre és bona senyal: hi ha feina! I no només feina de la que solc fer normalment; sinó també moltes tasques pendents dels Premis Blocs Catalunya. El dia 10 d’octubre s’acosta, i s’ha d’anar lligant tot. A més… avui és l’últim dia per inscriure blocs als Premis.

» www.premisblocs.cat

A partir de demà al matí, ja es podran votar els blocs preferits fins el 30 de setembre. Ara, doncs, comença el compte enrere amb les votacions. I també ens comença el compte enrere a nosaltres. I comença, també, el compte enrere, molt més curt, per començar un nou curs a l’Agility Club Girona; aquest dimecres.

Recordo, sempre, la cançó d’Els Pets “Tantes coses a fer i ens queda tant poc temps per fer-les…”. Algun dia posaré la lletra sencera. Si arribo a recordar-me’n / tenir temps! 🙂