Voteu els millors blocs en català


Ja ha començat el període de votacions dels Premis Blocs Catalunya. Aqui, el senyor blocaire d’Entre Silencis no s’hi ha pogut presentar: és evident que com a organitzador era recomanable no fer-ho, oi? 😀

En tot cas, m’ha agradat veure que aquestes votacions han fet que diversos blocs d’entre els 556 que s’hi han inscrit (556! Déu n’hi dó…) estiguin demanant el vot d’una manera o una altra.

Volia citar-ne alguns exemples; cosa que a través del web dels Premis no podia fer perquè semblaria que recomanem blocs. Jo no recomanaré cap bloc, però; només em vull fixar, ara mateix, en com es pot fer perquè us votin.

El cas que m’ha semblat més treballat ha estat el d’en Jordi Perales. Al seu bloc hi ha copiat el codi font del formulari de votació: d’aquesta manera, si volem votar-lo, hem d’escriure la nostra adreça de correu electrònic al seu mateix bloc, i ja ens quedarà només esperar al correu electrònic per confirmar el vot.

Marchelo’s wei és el primer bloc que he vist que ho havia publicat directament amb un enllaç a la pàgina de votació del propi bloc. És una altra manera.

Altres blocs, com el del C.F. Montoliu, mints blog, ADN blaugranaEntrellum, Elliot.cat, Ebredenuncia.com, Planeta Terra, en David de las Heras, Parlem una mica de cinema?, Taradellbloc o mitjanit, entre d’altres, han publicat un logotip del Premis amb un enllaç a la pàgina de votació del bloc en alguna columna del web o també als apunts.

I també he vist alguna petició de vot a Twitter; com la del Bloc d’Apple en català… i fins on puc llegir, crec que a AixòToca alguna cosa faran, oi?

Tot això m’anima. Ja no sols per veure que els participants dels Premis Blocs Catalunya no s’hi han inscrit “perquè si”, sinó perquè a més demostra que els blocaires catalans som gent activa, amb ganes de fer coses, de donar suport… contra el què, de vegades, solem pensar tots quan les coses van malament: els catalans, sempre en contra de nosaltres mateixos. Suposo que es tracta, en part, de ser diplomàtic alhora que ferm. Serà qüestió de veure si realment ens en sortim.

Nota: tots els blocs que apareixen en aquest article són els que, en un moment o altre del dia, han enviat un usuari al web dels Premis Blocs Catalunya. Aquest era el criteri que tenia més a mà. Podria haver buscat tots els 550 blocs un a un. Però no tenia temps. Si voleu sortir aqui, doncs, només m’ho heu de dir, cap problema! 😉


5 respostes a “Voteu els millors blocs en català”

 1. Bones Miquel, gràcies per la cita!

  La veritat és que ara mateix m’arrepenteixo d’haver penjat el link per votar-me, hauria d’haver estat més diplomàtic i neutral.. però el fet fet està! El que està clar és que l’esperit de la votació i dels premis que heu organitzat (gran idea, perquè gràcies a ells estic coneixent molts bons blocs i molt bona gent) ha de ser de festa i no a lo Operación Triunfo, oi?

  Salutacions!!

 2. De totes maneres Miquel el premi i el reconeixement per la iniciativa, ja us l’heu emportat tots vosaltres els que feu possible els Premis Bloc.

  Felicitats per l’organització i segurament per a on es nota la teva ma amb el control per a verificar els vots.

  Quan més serioses siguin les participacions molt millor pel prestigi dels blocs de la catosfera.

  Salut i €

 3. Una pregunta tècnica Miquel, hem va arribar aquesta setmana un correu demanant el vot per un bloc en concret, es veia que havien fet un e-mail massiu, en el que es donava les instruccions per a votar un cop cada dia fins i tot amb el mateix e-mail, és cert això o 1 adreça de correu=1vot durant tot el període de votació?

  Salut i €

 4. Ep,

  1 adreça de correu = 1 vot per categoria durant tot el període.

  O sigui, pots posar l’adreça de correu per fer un vot a cada categoria. Però si pots reenviar-me el correu que em comentes al gmail (girona@) miraré a veure exactametn què diuen i faré alguna prova no fos cas.

  Merci!

 5. Hola Miquel!

  Jo sé d’un altre bloc que hi està inscrit i que segur que et farà il·lusió saber-ho (si és que no ho saps ja, com que jo sempre vaig tard a tot arreu…). El blog d’en Nervi, el germà dels agilitistes Donald i Negrito, del club 😉

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.