…strong beliefs…


Un oient d’EuropaFM demana Freed From Desire, de Gala. Cançó que havia escoltat molt anys enrere; una de les primeres que vaig compartir enviant-la per DCC a través de l’IRC quan descarregar-se música en MP3 era tot un repte: a 60 minuts més o menys per cançó, sense tarifa plana, segurament em sortia més car descarregar-la que anar a comprar el single. Però era més emocionant buscar-la a la xarxa. Coses de l’edat, suposo.

Mentrestant, definim el què un dia eren només idees per l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya (10 d’octubre a l’Auditori de Girona), que presentarem el dia 1 d’octubre sobre les 11:00 (tenim l’hora pendent de confirmar) en roda de premsa a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) a Barcelona, gràcies a una hàbil gestió de la Fundació puntCAT. Gràcies!

Entre silencis… i entre projectes; projectes petits; projectes grans; projectes a curt i mitjà termini; d’altres, van per llarg: és inevitable, de vegades. Entre certeses i incerteses, entre tasques i estudis, diaris i editors PHP; redacció digital, o de paper, o de tot a la vegada. Entre factures emeses i rebudes, comptes corrents, fitxes de creditors i sol·licituds d’inscripció. Llibrets informatius, tres signatures; o dues de tres, multifirma, n’hi diuen a l’operativa de l’entitat bancària per internet. Entre mòbils -dos mòbils, i un fix sense fils voltant per la taula-.

Doncs sort, sort que és dissabte!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.