Entre-vistes…


Entre més silencis volia dir-vos que, si em voleu escoltar (tampoc val la pena, la meva veu no és pas precisament “bonica” ni “seductora”, però es fa el què es pot), podeu fer-ho en dues entrevistes una entrevista a la ràdio, que em faran avui i demà,  que em van fer dilluns (29/09) i on parlaré sobre els Premis Blocs Catalunya.

[Actualització 29/09 18:40] Ja tenim la primera entrevista passada (Què està passant, amb Joan Arenyes i Mariola Dinarès, Radio 4). Nervis, però com en un sprint: passa ràpid, i la seguretat que transmeten els locutors que saben fer ràdio també tranquilitza molt als entrevistats. Definitivament si: sempre em passa el mateix: molts nervis al principi, però no n’hi ha per tant. Em voleu escoltar? (MP3, 7.4Mb)

Avui dilluns 29 de setembre (Sant Miquel!) entre 18:15 i 18:30, a Ràdio 4, al Què Està Passant, de Joan Arenyes i Mariola Dinarès.

[Actualització 30/09 10:01] Avui no he sortit per la ràdio. Esperava la trucada tot treballant, però no ha arribat; i el programa ja s’ha acabat. Suposo que es deu a falta de temps. En tot cas, sempre s’ha agraït l’interès. Demà (01/10), a les 11:00, fem la roda de premsa per presentar l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya a la seu de l’IEC a Barcelona (c/Carme 47), per aquells periodistes a qui els pugui interessar! Ens hi veiem!

Demà dimarts, 30 de setembre, entre 9 i 10, al Matí i la mare que el va parir, de Ràdio Flaixbac.

La veritat és que sempre em posen nerviós les hores prèvies a les entrevistes… tot i que quan passen, no ha estat mai per tant: més aviat és divertit.

Per cert, ja hem obert el web d’acreditacions per a l’acte d’entrega dels Premis Blocs Catalunya.


2 respostes a “Entre-vistes…”

  1. Ep,

    podeu acreditar la gent que vulgueu; amb la única condició que cada persona ha de tenir una acreditació diferent.

    Bàsicament amb això controlarem el número d’assistents, i així podrem desactivar l’opció d’acreditar-se quan es superi l’aforament final; o intentar habilitar més espais o buscar alguna solució si realment fos necessari pel volum de peticions.

    Com que és la primera edició, ho haurem de veure! Però gràcies per l’interès!

    Miquel

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.