Entre-gràcies


Fa uns dies, alguns membres de STIC.CAT (Francesc Grau, Albert Simó i el qui us relata aquests fets), vàrem visitar la capital. Redacció:

En Miquel va a Barcelona

Barcelona és molt gran. S’hi arriba amb un vehicle molt llarg i ple de gent: n’hi diuen “tren”. Algunes llegendes urbanes de quan era petit deien que “es conduïa sol”. Amb el temps he vist que no. Quan vàrem arribar, ens en varem anar a dinar. Després, ens vàrem trobar amb en Pau; l’amable càmera i realitzador dels vídeos de Toni Albà, Pepet i Marieta i Roger de Gràcia que podeu veure al web dels Premis Blocs Catalunya (www.premisblocs.cat). Després, vàrem enfilar cap a Plaça de la Virreina. Bé, la veritat (no ho diguis a ningú!) és que vàrem donar alguna volta més tot dient “la Plaça de la Virreina era cap allà? no ho recordo, mire’m-ho). De cop, en una plaça, una camisa verda. En Roger de Gràcia! Una tònica, tot explicant-li el pla que teníem per gravar. Uns minuts després desfeiem el camí cap a Plaça del Diamant (tot i que jo no el vaig saber veure, el diamant). I allà, assegut en un banc, en Roger va acabar de repassar el guió, i el vàrem gravar. El resultat, un video al web dels Premis. I tot preparat /més o menys, encara tenim 10 dies!/ per l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya.

Per immortalitzar-ho, una foto (visca el temporitzador i la càmera de @losimo!):


3 respostes a “Entre-gràcies”

  1. A dinar???? Bueno en Francesc, Pau i jo pot ser sí però tu, si menjar casi no sé quantes tasses de xocolata tipus hamburgeseria americana!!! xDDD

    Genial lo publi-reportage!! :U))

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.