Publicats els 25 finalistes dels Premis Blocs Catalunya


Ja s’han publicat els 25 finalistes dels Premis Blocs Catalunya. Entre ells hi ha el videobloc d’Artur Mas, el de Jordi Cervera (iCatFM), Toni Ibáñez, AixòToca.cat o Futur Digital. Des d’aqui els voldria felicitar a tots 25, tot recordant que entre ells hi ha dues persones a qui conec i admiro: en Sergi Carqués i el Rafa Martín. De Vic i de Torroella, a més; les dues ciutats (…) que m’han fet anar a Girona, “més o menys” al mig:)

Molta sort a tots!

» Vegeu la llista dels 25 finalistes


2 respostes a “Publicats els 25 finalistes dels Premis Blocs Catalunya”

 1. Mersi Miquel, saps de sobres que l’admiració és mútua. Espero que aquests premis serveixin per donar a la Catosfera el reconeixement que es mereix.

  Una abraçada!

 2. Bones Miquel.

  Igualment que en Sergi, també admiro la teva feina.

  Realment, aquests últims dies, m’he sentit com un polític, demanant el vot, però veus després que, a darrera de tot, el que importa no és el premi, si no que veus que realment, tot el que escrius al blog, és llegit i admirat per altra gent, i aquest valor és molt més alt encara. Veus que has mogut masses importants i, aquest preu, ningú el pot pagar amb cap premi.

  Ja saps que jo també vaig seguint el teu blog, igual que vosaltres també sé que seguiu el meu.

  Doncs res… ens veiem divendres a l’auditori si estàs per allà i… Sort a tots els altres participants també!!!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.