Els Premis al TN migdia de TV3


Agradable sorpresa, aquest migdia, al veure que la Raquel Sans, al Telenotícies migdia, tancava l’edició d’avui amb una ressenya sobre els Premis Blocs Catalunya. No he trobat el video d’aquesta edició de telenotícies, però si el que han emès aquest matí al 3/24: http://www.3cat24.cat/video/738179

També m’ha agradat veure el ressò que ha tingut en altres mitjans (http://www.premisblocs.cat/premsa), així com una nota de premsa de Catalunya Ràdio informant sobre els premis. Gràcies, doncs, a sumar a les anteriors, a tots els mitjans que ens heu donat suport.

De fet, com a “periodista” al canal digital de NacióDigital.cat (www.naciodigital.cat) i a Gironainfo.cat (www.gironainfo.cat), sempre he intentat donar suport a iniciatives que em semblaven interessants. Aquest cop, però, a més de cobertura informativa, l’equip que formava fa uns mesos STIC.CAT em va engrescar prou com per ficar-m’hi una mica més. Ara, no ho canviaria.

Bé… potser per unes vacances pagades. Queda dit;)


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.