I què n’he de fer, jo, del bloc?


És una pregunta que em ve al cap de tant en tant, quan esgoto els temes dels que he parlat els dies previs a qüestionar-m’ho. Què n’he de fer, jo, ara, d’un bloc?

M’agrada llegir-ne, molts i de molts tipus; però a l’hora de fer-lo, sempre acabo al mateix punt: he esgotat el model? M’agrada, el model?

L’època en què en vaig “disfrutar” més va ser durant les obres del carrer; perquè el bloc tenia una utilitat concreta, definida, i sabia què hi havia d’escriure i quan. Ara, durant els Premis, també era el lloc on deixar-hi anar algun comentari de tant en tant, per relaxar-me. Però després d’això, què?

Que consti, però, que no estic pas preparant la mort de l’Entre Silencis, ni molt menys. Segurament continuaré preguntant-me què fer-ne mentre publico que em pregunto què fer-ne i comento alguna cosa que em sembla interessant. Com, per exemple, que podreu veure, diumenge al migdia, els Premis Blocs Catalunya en un reportatge a l’Espai Internet del Telenotícies de TV3. Un detall que, des d’aqui, agraeixo a Jordi Aguilera i Antonio Novella, així com a la Karma Peiró per les entrevistes que ha publicat des de dilluns passat als guanyadors, i la cobertura que n’ha fet, en general, no només TV3, sinó la resta de mitjans catalans.

Mentre espero que sigui diumenge, però, em queda feina: demà és l’últim dia de classe al club d’Agility fins que passin les Fires de Girona; que comencen divendres que ve; però que ja han portat les atraccions omplint part del Parc de la Devesa; i bloquejant l’accés al club (com ja passa cada any, i no ho dic pas com a queixa!).

Per últim, desvetllaré el motiu d’aquest apunt que començava amb tantes preguntes: la finalitat de tot això era provar les enquestes que incorpora WordPress.com:

[polldaddy poll=1009141]


3 respostes a “I què n’he de fer, jo, del bloc?”

  1. Ostres, Miquel, resulta que sóc el primer en respondre l’enquesta? Sí, jo també tinc els meus dubtes sobre el bloc. La profusió d’eines/joguines 2.0 fa que el bloc em sembli cada dia més una eina més semblant a les 1.0 que no pas a les 2.0, tot i permetre la interacció i la interconnexió entre diferents plataformes. No ho sé, suposo que en un moment determinat es devia magnificar el bloc com a gran eina 2.0, i no té per què ser la gran eina, sinó una eina més. Bon cap de setmana.

  2. Home… doncs mentre t’ho penses, del carrer i les obres ha quedat molt per dir. Si mai vols reenganxar el tema… Ens van prometre una esscala per baixar al riu, que teoricament el gener passat s’havia d’adjudicar. Se’n sap res? Dilluns vinent s’aproven els pressupostos a l’ajuntament… segur que si no ho han fet, i no hi conten ( que ni idea) no la veurem mai més. També s’havia de continuar amb les obres des del mercadona fins al carrer olivera, no? O m’he perdut algo? El carrer té tema: ha calgut que proliferessin le s pilones per tot arreu perque als cotxes això de les voreres amples els entussiasma per fer-hi estadetes!. Ara tenim una obrar nova, aturada supusadament víctima de la crisi, amb un rètol trencat que fa misèria i que cada dia en farà més… Els ‘freixes’ que teoricament van plantar , han brotat per primera primavera i estan vius i prou contents malgrat el canvi climàtic, i malgrat que són lledoners i no freixes ( jo diria, vaja..!) . Els passos de cebra elevats son una meravella per fer reduir la velocitat, però el carrer del carme segueix esssent una carretera d’entrada i no un carrer de pas. Les parades de bus… No sé, tema n’hi ha , no?
    Núria

    PD: no he votat, perque noi, no,sé, la gràcia dels blogs es fer el que et surti quan et surti… i els dies secs que no surt res… no passa res, no??

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.