Adéu, MLWB909!


El logwatch d’avui ja no era complet: hi faltava MLWB909. Cada matí, rebo un correu electrònic de cadascun dels servidors amb què treballem que resumeixen els registres d’accés del dia anterior. Acostumat, doncs, a rebre’n un per servidor, avui hi faltava el de MLWB909.

MLWB909? L’ex-servidor del Grup Nació Digital. Un servidor contractat fa ben bé 2 o 3 anys i que, després de sobreviure a caigudes, problemes de disc i intents d’atac, ha acabat morint a mans d’un tècnic que haurà escrit (si tenia temps) alguna última comanda per despedir-se (com ara “shutdown -h now”) i l’haurà desendollat amb presses.

El Grup Nació Digital està bé, i en un altre servidor. Coses de l’evolució: vàrem mantenir MLWB909 per poder fer el trasllat amb calma, i encara ens ha costat uns dies més desempallegar-nos d’aquella sensació que et descuides alguna cosa. Potser, amagat darrere els dubtes, hi havia alguna mena de sentiment de simpatia i agraïment per un tros de màquina que no hem vist mai; però que ha servit molts documents.

###################### Logwatch End #########################

Una resposta a “Adéu, MLWB909!”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.