El temps


La falta de temps sembla que és comú en segons quines èpoques de l’any. De fet, tornar de vacances sembla ser un motiu rellevant a l’hora de començar a fer molta feina; fet que implica que aquells amb qui treballem també acaben tenint més feina. Això, però, sobta amb el panorama de crisi actual. Tothom es queixa de la crisi, però tothom treballa i treballa i no té mai temps de res.

El meu no és l’únic bloc desactualitzat. Pocs comentaris al Fòrum de l’Agility Club Girona; blocs amics que tampoc tenen massa temps per dir-hi la seva, gent amb qui no aconsegueixo coincidir per la llarga llista de tasques pendents -i les que ens surten!-…

Algun sociòleg, antropòleg, psicòleg o analista potser hi sabria donar una explicació. Jo, això, només ho dic per justificar les poques actualitzacions del bloc. Sé que no és excusa que els altres tampoc actualitzin; però ja que m’excuso, aprofito per fer una reflexió sobre la resta de blocaires.

Au, a treballar! I a veure si trec temps per escriure més per aqui, per explicar què faig a Twitter, per buscar nous “bookmarks” pel Delicious, i per triar cançonetes al Blip. Potser és això, precisament, aquesta saturació de serveis “2.0”, la que em fa enrere. Tardo més pensant quina eina utilitzo que per a què la faig servir! 😀


2 respostes a “El temps”

  1. Ja tens raó, el fet de voler utilitzar totes les eines ens fa sentir ambafats de tant 2.0.

    Res, quan és pot disfrutar-ho i quan és va “justet” de temps pos res de res. Cada dia surt lo sol :U)

  2. En tot cas… el món no gira pas més ràpid del que gira. Cada dia té 24 h. Cada hora 60 minuts. I cada any la terra dona una volta al sol. Per més que nosaltres correm, el món sempre gira a raó de 24 hores per dia. Mira que en som de gripaus!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.