Les obres del carrer del Carme…


Feia molt temps que no en parlava, de les obres del carrer del Carme. En part, perquè es van donar per finalitzades temps enrere, tot i que faltava algun tram i alguna actuació que s’haurien d’haver tirat endavant, però que, suposo que per motius pressupostaris, no es van tirar endavant.

Dies enrere, però, un veí del carrer em va dir que des de l’Ajuntament els havien informat que s’havia reactivat la construcció del pont peatonal entre el c/Carme i Emili Grahit a l’alçada de c/Julià de Chia. Vaig sol·licitar informació a través del web de l’Ajuntament la setmana passada; suposo que tard o d’hora me’n diran alguna cosa.

Però avui tot fent una cerca ràpida he vist que, a més, el tram que falta, entre c/Olivera i c/Enderrocades, també sembla que està “en moviment”. Com a mínim, en allò més burocràtic: en l’acta de la Junta de Govern del 16 d’octubre, hi he vist el següent:

Resolució 2008001304

26. Primer – SOL·LICITAR a la Diputació de Girona, la subvenció atorgada d’acord amb les Bases Reguladores de les Subvencions dins l’àmbit de Cooperació Municipal – Fons de Subvencions 2008 per al finançament d’actuacions de competència municipal, per destinar-la a la financiació del projectes:

– Projecte d’Urbanització del carrer del Carme, entre els carrers Enderrocades i Olivera.

– Projecte de reforma de l’Estadi Municipal de futbol de Montilivi.
Segon – Facultar àmpliament a l’alcadessa senyora Anna Pagans i Gruartmoner, i subsidiàriament al Tinent d’alcalde o regidor en qui delegui, o qui exerceixi les seves funcions, per a relaitzar les actuacions pertinents a l’efectivitat d’aquest acord.

Sembla, doncs, que el projecte no ha caigut en via morta, que hi pensen; tot i que si a l’octubre es demanaven els diners juntament amb la reforma de l’Estadi del Girona, tot això hauria d’estar més avançat. A veure si aviat en tenim noves notícies!


2 respostes a “Les obres del carrer del Carme…”

  1. Merci Miquel per la informació i per la recerca. A veure si és veritat que això tira endavant, però endavant de debó, no com l’escala que varem demanar per baixar al riu i de la que l’arquitecte va fer un formós esbós de projecte i sembla ser que ens l’haurem de pintar a l’oli…….Bé, no estaria malament tornar a insistir.Ja provaré jo també de sol.licitar informació del tema a través de la web municipal.
    Salut

  2. SÍ, sembla que les obres continuaran…o al menys s’han demanat (i concedit) cèntims per fer-ho. Però jo estic amb la Rita: I la famosa escala de baixar al riu??? Ens van enganyar, no??? L’havien de portar els reis de l’any passat… i encara es disculpaven pel retard!!
    El tema del a passera peatonal, ja sé que és ciència ficció i , tot i que la regidora de tant en tant ho deixa anar, mai han posat data perquè no hi ha calés i hi ha altres prioritats (aprofito per insitir que aniria de primera per connectar la ciutat partida en aquet punt). Peò el tema de l’escala és de pena, perque va ser iniciativa dels veïns, ens la van aprovar en el projecte abans de començar les obres i ens ho vam creure.. I què hem de pensar ara?… En fi, haurem d’esperar que algú prengui mal d veritat… fer una denuncia… avisar la premsa… a veure si es mou alguna cosa, no? (quin pal que tot funcioni així!)

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.