Spotify


Mentre espero la resposta sobre el futur de les obres del c/Carme – que en teoria he de rebre en 15 dies des de la sol·licitud-, us explicaré que, gràcies al bloc que han obert en Lisard i l’Albert, Sibetech, he tingut accés a una invitació per provar el programa Spotify; un programa que ens permet escoltar música d’autors coneguts de forma legal a través d’Internet. Per les (poques) proves que he fet fins ara funciona prou bé; a veure si es manté. Tinc 10 invitacions, així que si el voleu provar podeu demanar-me-les en un comentari. O bé demanar-les al bloc Sibetech, a qui els en van donar més de 100!

I aprofito per deixar-vos una foto d’aquest dissabte al matí a Canet d’Adri, de l’Ausa. La foto la va fer en Guillem (amb l’agraïment per la foto m’estalvio els drets d’autor? hehehe).

dscn0085


6 respostes a “Spotify”

 1. Hola Miquel,

  Què em pdoràs fer arribar una d’aquestes invitacions? M’agradaria provar-lo.

  I la foto de l’Ausa… és tot llengua! Està genial.

 2. Com diu lo soci, mercès Miquel per l’apunt i crec, que li hauràs de dedicar un fotobloc a l’Ausa. Ja se’l comença a merèixer 😉

  PD: Estic pendent de tenir el joc, t’aviso tan bon punt el tingui! 😀

 3. Hola crack!

  Com va tot? Espero que bé. Jo també m’apunto a lo de les invitacions al Spotify. De totes maneres si tens més compromisos puc prescindir. Fins ara escolto el LastFm.

  Per cert l’Ausa una catacrack com els seus amos… tubo tubo! jajaja!

  Alejawii i Gitowii

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.