Spotify

Mentre espero la resposta sobre el futur de les obres del c/Carme – que en teoria he de rebre en 15 dies des de la sol·licitud-, us explicaré que, gràcies al bloc que han obert en Lisard i l’Albert, Sibetech, he tingut accés a una invitació per provar el programa Spotify; un programa que ens permet escoltar música d’autors coneguts de forma legal a través d’Internet. Per les (poques) proves que he fet fins ara funciona prou bé; a veure si es manté. Tinc 10 invitacions, així que si el voleu provar podeu demanar-me-les en un comentari. O bé demanar-les al bloc Sibetech, a qui els en van donar més de 100!

I aprofito per deixar-vos una foto d’aquest dissabte al matí a Canet d’Adri, de l’Ausa. La foto la va fer en Guillem (amb l’agraïment per la foto m’estalvio els drets d’autor? hehehe).

dscn0085