Esport de risc


Vista la mala qualitat de la connexió ADSL de Telefónica, i el fet que, després de moltes trucades oferint-me l’ADSL de 10Mb (tant de Telefónica com altres operadores que la revenen) sempre em demanéssin disculpes i em donéssin la raó («… es verdad, disculpe, no dispone de cobertura para ADSL de más de 3Mbps en su zona…»), m’he decidit a canviar a Orange.

Diuen que la connexió és de 20Mbps, tot i que han admès sense pressió que degut a la distància de la central comptaven que serien entre 13 i 16. I per 40 € (IVA inclòs, no m’han parlat pràcticament cap cop del preu sense IVA).

Això si: preassignació a Orange, per estalviar la quota de Telefónica. Un esport de risc. Perquè hi ha casos en què tot funciona com la seda. Però també hi ha casos en què no.

Ara, passar de 3 a 20Mb i pagar 20 euros menys al mes és per provar-ho. Si més no per aconsellar-vos, des d’aqui, sobre si fer-ho o no -sense que això pugui servir en cap cas de garantia, que ja se sap que cada canvi és un món.

Creuem els dits perquè aquest bloc no s’hagi de convertir en un diari escrit des del cibercafè sobre els problemes del canvi! hehe


2 respostes a “Esport de risc”

  1. Sort!

    Jo vaig amb jazztel a vic des de fa anys. Pagant menys i sincronitzant a 14-15Mb, però… de tant en tant toca reiniciar el router perquè perd la senyal ppp…

    Però val la pena xD

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.