Tornaran les obres…


Això diu el fulletó que ens hem trobat els veïns del carrer del Carme aquesta setmana: que tornen les obres al carrer, per acabar la part que falta davant del Mercadona i per fer l’escala. I també ens recorden que ja han començat els treballs de rehabilitació del mur del Cementiri i de la vorera d’aquella zona. Diria que s’han oblidat d’un trosset, petit, que uneix la part ja reformada del carrer ambe l Cementiri, però suposo que diran que temps al temps, que fins aqui arriba el pressupost. De moment, esperarem a les obres que desviaran el trànsit del c/Carme per pont de la Font del Rei mentre durin!

També us vull convidar, tard perquè la feina no m’ha deixat temps de fer-ho abans, a la jornada “La política catalana a la xarxa” que STIC.CAT organitza aquest dissabte a la Facultat de Ciències polítiques de la UPF. Més informació a stic.cat i al Facebook🙂


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.