Va de crítiques…


No solc tenir massa ocasió d’escriure al bloc, i, darrerament, pobret, només l’utilitzo per desfogar-me. Li haurem de dir “kleenex”, a aquest pas. Avui estic enfadat amb el meu consistori. El treballa per mi. Així que, amb el vostre permís, exposaré el cas:

L’Ajuntament de Girona va comunicar a l’Agility Club Girona, fa mesos, que no li renovava la cessió de l’espai que actualment ocupa a La Devesa perquè s’havia de tirar endavant el projecte del nou Pavelló, però ens va dir que fins que ens recol·loquéssin podríem seguir-hi entrenant.

Mesos després, deixant passar fins i tot la convocatòria d’una subvenció que hauria permès al club – que no és una empresa sinó una associació sense ànim de lucre!- poder sol·licitar part del pagament d’alguna de les obres d’adequació del “nou terreny”, la regidoria d’Esports ens va comunicar quin seria el nou espai. També ens va indicar que féssim una assegurança, que ja està contractada. I que abans de Fires hauríem de marxar, perquè s’ha de tirar a terra el què queda d’instal·lacions.

Fa només dos dies, se li va comunicar al President del club que el terreny que ens havien dit… “no podia ser“. Que era zona verda, i que havien trobat un altre espai, al peu de l’AP-7 (on encara hi ha dos carrils i entenc que al fer el tercer, l’espai es veurà reduït), i que tardaria més perquè estava en mal estat -si més no de cara a poder-hi fer alguna cosa-.

I, avui, per sorpresa de tots, a les instal·lacions actuals de la Devesa, ens han tret l’electricitat i no hem pogut entrenar perquè no hi ha llum. Ni que visquéssim al segle XIV, “oiga”.

Demà el club té una reunió amb el Regidor d’Esports. Jo, per poc que pugui, hi aniré, en condició de Secretari. Però, la veritat, tampoc guardo massa esperances… Sembla  evident que no deuen tenir moltes solucions si s’aplica directament el “mobbing” -voluntari o no-.

El millor del cas, és que l’Agility Club Girona havia acordat no fa gaire amb l’Ajuntament que oferiria, gratuïtament, dues sessions d’obediència a tots els amos de gossos censats; perquè no sembli que estem tirant els diners quan paguem 41,40€ l’any per tenir gos (que, per les explicacions oficials, significa quelcom semblant a ser un porc que no en recull els excrements, i per tant, genera despeses a la resta de ciutadans, ergo és, a més, un insolidari). Però si no hi ha espai on fer aquestes sessions, com esperen que col·laborem?

Sigui com sigui, de moment ja m’he desfogat una mica. Una llàstima, perquè feia dies que pensava què podia escriure al bloc que fos interessant i, malauradament, ha acabat caient un altre totxo. Ho sento!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.