Juguem… a inventar-nos una notícia


És una cosa que sempre havia volgut fer. I per falta de temps, mai ho he fet. Però potser va sent hora d’intentar-ho… perquè, quan de cop i volta ens ve una inspiració, l’hem de mirar d’aprofitar.

«Aquest cop l’enrenou està assegurat. Si fa uns dies el bisbe de Sant Sebastià comparava la tragèdia d’Haití amb la situació espiritual de l’Estat espanyol, ara un conegut artista de la SGEA ha afirmat que “com a mínim els músics haitians cobren per la música que toquen”, assegurant que la precària situació que es viu en aquell país és “bona per la salut de la cultura” ja que queda demostrat que “sense internet, els creadors viuen millor”.»

El més trist és que si no hagués assegurat abans que la notícia era inventada, podria haver “colat” perfectament. I fins i tot molts haurieu posat una (o més!) cares al conegut autor de la “SGEA” del que es parla en el text.

Haití necessita ajuda


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.