Tantes preguntes…


L’entrevista que ahir va fer Mònica Terribas al President del Govern Central, José Luís Rodríguez Zapatero, em va fer pensar en diversos apunts curts, però massa llargs per parlar-ne a Twitter. Així que els escopiré ara, en un moment:

– Vaig trobar a faltar que es parlés de l’anomenada “Llei Sinde”. M’agradaria saber què en pensa el cap d’Estat d’un annex al que molts internautes s’hi han mostrat obertament en contra, i ja que es va parlar d’economia, i de la Llei on es troba aquest punt, la d’Economia Sostenible, s’hagués pogut fer alguna pregunta d’aquest tipus. Però no hi devia haver temps per tot.

– M’hi van sobrar referències al Barça i a Messi. Perquè a hores d’ara, tots sabem que l’entrevistat és culé, i que en Messi és el millor jugador del món. Suposo que deuen ser estratègies d’entrevistador per tenir un ambient més distès abans d’acabar, però als que esperàvem referències a altres temes, com a mi, diria que ens va sobrar.

– Zapatero va demostrar que les crítiques a Terribas per tallar “contínuament” a Montilla no tenien cap base. De fet, ell mateix, si veia que volia acabar de respondre i Terribas l’anava a tallar, deia un “perdón” i continuava. I Terribas, que és bona periodista però encara no deu ser vident, a l’adonar-se que la resposta no havia acabat i que devia haver-hi quelcom interessant, esperava a que l’entrevistat acabés. Així de fàcil, i així de difícil.

Són algunes de les meves impressions. M’agrada veure la Mònica Terribas, encara trobo a faltar La nit al dia, tot i que ja som tots conscients que el seu càrrec no permet pas fer programes diaris. En tot cas, són entrevistes prou interessants i amb un to molt més distès, però sense ser comèdies de segona o convertir-se en teatre. Llàstima, això si, de no haver pogut sentir res de les descàrregues i els tancaments de pàgines web i de com ho defensava Zapatero.


2 respostes a “Tantes preguntes…”

  1. Jo tambe crec,per molt cule que sigui,que l’entrevista amb el president del govern no entra el tema futbol, sobre tot si deixem temes importants per el pais a la carpeta. Si que vaig trobar un altre to a la pasada entrevista al president de la Generalitat. Pot-ser ha volgut fugir de polemiques o pot-ser li han donat un toc,no ho se.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.