Eclair, el nou Android


Escric aquest apunt, molt conscient que no compleixo, ni de bon tros, el meu propòsit d’escriure sovint al bloc. I ho faig des de l’HTC Dream de sempre, però amb la darrera versió d’Android, anomenada Eclair (2.1). Que encara està encara en fase de proves però té un rendiment acceptable. No la recomano per usuaris de mòbil “normals”, encara, però tot arribarà, esperem que ben aviat. Per ara, jo n’estic content, tot i alguns problemes coneguts – i poc importants. Ja en parlaré més àmpliament… però des de l’ordinador. Aprofito per agrair als agilitistes gironins que han vingut avui a les Planes d’Hostoles que hagin contribuit a fer d’aquest matí una gran estona per tots. En unes hores, fotos a www.agilitygirona.com !


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.