«Som uns covards», l’evolució de Tucows…


Som uns covards

Nou article meu a Opinió Nacional. Hi reflexiono una mica sobre la sentència del Tribunal de Justícia europeu que declarava il·legal l’aplicació del “cànon digital” a empreses i professionals. Llegiu-lo aqui.

L’evolució de Tucows

Algú coneix o recorda Tucows? És l’avantpassat de les botigues d’aplicacions, sobre les quals n’he vist un article prou convincent a bitscatalans. Llegiu-lo aquí.

One more thing…

Aquest dissabte vam ser a Mataró, al darrer concert de la gira 1999 de Love of Lesbian. Molt recomanables. També podeu veure complet el programa del Canal 33, Bestiari il·lustrat, amb Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian


Una resposta a “«Som uns covards», l’evolució de Tucows…”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.