Google+ i les invitacions

Google ha obert en fase de proves privada Google+, que vol ser la seva arma per competir amb Facebook. Com ja va passar amb GMail, el correu de Google, ha començat convidant uns quants usuaris que poden convidar-ne alguns més. Una bona estratègia per començar a buscar ressò: molta gent en demana, i molt pocs en tenen.

De moment ens tocarà esperar pacientment. Però ja hi ha força informació. Podeu trobar-ne al recull que he fet a Nació Digital.

2 comments

  1. A mi l’estratègia aquesta d’obrir les coses inicialment només amb invitació, al principi hem va enganxar, però ara ja cansa. Si m’hi volen, ja s’encarregaran ells que jo pugui entrar-hi tranquil·lament.

    1. Molt encertat. Però busca, a Twitter mateix, “google+ invite”. Veuras que el què a tu no t’agrada, a d’altres els porta de cul. Potser perquè el terme “early adopter” ara es duu més, i hi ha molta gent que no ha passat processos d’invitació semblants abans. A més, anys enrere, rebre una invitació era fàcil per probabilitats. Ara tot $DEITY en vol una. En tot cas, no crec que Google es pugui permetre esperar massa a obrir-lo. Que no sembli l’arribada d’Amazon a Espanya xD

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *