Així funciona Google+ @naciodigital i el «feedback»


Després de l’apunt sobre les meves primeres impressions molt subjectives, ja he publicat a Nació Digital l’article Així funciona Google+ on analitzo algunes de les opcions de la nova xarxa social, intentant explicar les principals diferències amb Facebook, de qui està cridat a ser el competidor. Si creieu que  he oblidat alguna cosa, o que podria millorar-lo, feu-me’n algun comentari, que sempre és bo saber què en pensa qui ho llegeix.

De fet, el «feedback», saber què n’opina la gent d’allò que fem, té unes característiques que se’m fan difícils de comprendre: si bé, de vegades, plouen les crítiques i ningú s’atreveix a dir que li sembla bé (i no parlo d’articles meus, és extensible a notícies, valoracions de productes en botigues en línia, etc…), d’altres més aviat és difícil que la gent digui què és el què li sembla malament, quan en realitat és d’allò més educatiu que compartiu amb l’autor el què creieu que són errors o que seria millorable. També és comú que no hi hagi feedback malgrat tenir visualitzacions; però en aquest cas ja no sé si és perquè el contingut no agrada, deixa indiferent, o agrada… què en penseu?


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.