Una mica més sobre Google+


Darrerament no només jo m’he dedicat a provar i a parlar força de Google+. Però aquest cop no és per explicar-vos què és o com funciona, sinó per valorar-ne el seu futur.

De fet, els que hi som, podem seguir alguns usuaris, empleats de Google, que van explicant com s’avança a nivell tècnic, i què hi ha previst. I, la veritat, Google+ encara està molt verd.

Així, al perfil de Eric Cattell, es pot seguir un resum del què van demanant els usuaris i el què intentaran tirar endavant des de Google. I la llista no és curta. Tant pel què fa a arreglar problemes que han anat detectant els usuaris -que, de fet, per això serveix una fase de proves amb invitació-, com en tot allò referent a possibles novetats que podrien resultar interessants. Compartir els cercles, una forma fàcil de retornar “amistats”, connexió amb YouTube, la possibilitat d’incloure-hi jocs, possibilitat d’aturar les actualitzacions per poder-les llegir amb calma, pàgines per negocis…

Per tant, també és lògic pensar que Google+ està en una fase molt inicial, en què la companyia ha començat a treballar sobretot per afiançar la base de l’eina. Per tant, suposo que encara falten alguns dies -o setmanes- perquè el sistema deixi de ser accessible només amb invitacions. I jo, encara, no en puc enviar. Per això em sorprèn que, en el seu moment, Google ho anunciés publicant vídeos i generant unes expectatives a molts usuaris que, per ara, encara s’hauran d’esperar.

Sigui com sigui, a Google+ li falta créixer, vist el potencial d’eines que té Google al seu abast. A veure fins on arribarà abans de començar a acceptar usuaris.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.