Curs sobre Eines 2.0 per Community Managers a l’ERAM


Entre els propers mesos de novembre i març, participaré com a professor en alguns dels mòduls del Curs d’Especialització en Blocs Corporatius, Xarxes Socials i Eines 2.0 per Community Managers a l’ERAM, a la Coma Cros de Salt. Al curs, organitzat per l’ERAM i FUdGIF, hi ha com a professors també en Francesc Casadellà (LinkedIn, Twitter) i en Jordi Márquez.

El curs està orientat a conèixer i aprendre a utilitzar les principals “eines 2.0” en l’àmbit de la comunicació corporativa -fet que ens durà a una tasca de recerca fins minuts abans de començar cada sessió… vés a saber si no hi ha una nova alternativa important, posem per cas, a LinkedIn, d’aquí al novembre. És una tasca docent, doncs, que m’engresca pel seu dinamisme. I perquè ens obliga a ensenyar a trobar, a més d’ensenyar a utilitzar. Ja no és tant important el contingut teòric pur, o el pràctic seguint un exemple concret, com comprendre els principals conceptes i saber-los aplicar.

Us hi esperem! 🙂

Més informació


3 respostes a “Curs sobre Eines 2.0 per Community Managers a l’ERAM”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.