El tancament de Twitxr


Rebo un correu on s’anuncia el tancament de Twitxr, el primer servei de publicació de fotos que vaig utilitzar, tot i no haver disposat al principi d’aplicació per Android. Ja n’he parlat a Nació Digital. I tanca, entre d’altres, per la davallada d’usuaris que ha patit en els darrers mesos.

Una davallada que pot explicar-se de moltes maneres diferents. Però amb dues bases: per una banda, la competència ferotge d’eines com Instagram, més completes, que suposen una evolució del què en el seu dia van inventar els gironins germans Albert i Víctor Martín (@albertmartin i @victormartin a Twitter); mentre per l’altra, Twitter ha decidit incorporar la publicació d’imatges de forma directa des de la seva interfície i malgrat que permeti la inclusió de fotografies “externes”, el cert és que molt usuaris aposten per la facilitat d’ús davant de la diversificació d’aplicacions.

En tot cas, Twitxr fou una de les primeres visites des del meu HTC Dream en el seu dia, després de les pàgines de rigor que havia fet anteriorment i volia veure des d’un terminal mòbil. I els germans Martín ja tenien nous projectes, complets i interessants, com Moneytrackin o Spacedelta. No és casualitat, després que el propi Martin Varsavsky els fés confiança. Així que, amb Twitxr o sense ell, molta sort i ànims, companys!

,

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.