Bones festes i un 2012 ple d’èxits!


Aquest divendres ja és el darrer abans de les “vacances de Nadal”. Unes vacances que, en el meu cas, es limiten als dies festius (Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis, amb els seus corresponents caps de setmana, si en queda algun que no coincideixi amb els festius que he citat!).

Aquest mateix cap de setmana és Nadal. Dilluns Sant Esteve, i el següent dissabte cap d’any. I el divendres següent, Reis. I ja haurem deixat enrere un altre any. “Any”. Una figura estranya; difícil d’entendre perquè sol ser cada 365 dies i escaig quan mirem enrere i intentem fer una valoració d’allò que ens ha passat. Com també ho fem en l’aniversari, que en el meu cas s’apropa força a la meitat de l’any, precisament.

De vegades, aquest fet de mirar enrere ens serveix per recordar bons moments. En altres casos, per intentar enterrar una mica els traumes o les males hores que haurem passat. Enguany tots sabem que el 2011 no ha estat, en general, per fer massa celebracions, segurament. Però cadascú l’ha viscut de la seva manera. Jo, per exemple, no em queixaré: no hem deixat de començar noves feines a Sobrevia.net, jo he iniciat el primer curs que imparteixo a l’ERAM (gràcies, Francesc!), aquest blog ha intentat tornar a recuperar un cert ritme d’actualització (que en certs mesos és impossible de mantenir, sobretot abans de final d’any, per motius de feina), hi ha una cafetera nova a casa (que no embruta, per fi!)… podríem trobar molts més moments, perquè un any dóna per molt, però tots ells són exemples que no cal fer un gran esforç d’introspecció per estar entretinguts una bona estona recordant.

Sigui com sigui, espero que a tots vosaltres el 2011 us hagi anat prou bé. I desitjo, de veritat, que el 2012 que començarà en una setmana sigui millor que qualsevol altre. Tot i que alguns amics han tingut aquest 2011 el seu primer fill, i d’altres m’han assegurat que era un moment difícil de superar. Així que, dins el què cap, espero que el 2012, doncs, no es quedi massa enrere respecte el 2011.

Evidentment, també vull desitjar-vos que passeu unes bones festes; sobretot aquells que tingueu vacances: abrigueu-vos! I a veure si entre el Tió i els Reis us fan oblidar, encara que sigui per un moment, la crisi. No sé si per Cap d’Any serà igual de fàcil d’oblidar: trobarem raïm o haurem de fer les campanades amb cacauets? 🙂


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.