Canvis al paisatge: l’enderroc de l’antiga escola Pericot


Des de la finestra veig, ja fa molts anys, l’edifici que havia d’anar a terra per poder construïr la nova escola Pericot; que ara està ubicada prop de Mas Gri en barracons. Des de fa més d’una setmana, les obres d’enderroc de l’antic edifici ja han començat, així que, per recordar com era, com ha estat, i com serà, he començat a publicar una sèrie de fotografies des del mòbil en un àlbum de Google+. De moment, s’hi poden veure fotos de l’edifici durant els darrers dies, en què s’ha anat enderrocant a poc a poc. A mesura que s’acabi l’enderroc i comenci la construcció del nou edifici aniré actualitzant l’àlbum.

He pensat que segurament farà gràcia a amics i veïns, que porten temps veient el mateix paisatge, i pot ser divertit fer la comparació més endavant.

Àlbum a Google+: Enderroc de l’antiga escola Pericot


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.