Codecademy, quan el navegador ens ensenya a programar


Per casualitat, dies enrere vaig descobrir una pàgina prou interessant. Es tracta de Codecademy, un web des d’on podem aprendre a programar en Javascript si comprenem bé l’anglès.

Bàsicament, es tracta d’un web que ens va oferint un espai on podem escriure. Seguint les indicacions, primer veurem alguns exemples i després se’ns mostraran codis incomplets que, havent seguit els exemples, haurem de completar per passar al següent exercici.

A Codecademy hi podem trobar exercicis i projectes des del moment en què comencem a comprendre el Javascript fins a finalitzar un petit joc. A més, també disposem d’alguna lliçó sobre HTML, i hi trobarem un fòrum on preguntar els nostres dubtes.

Potser el cas concret no és de gran ajuda per tothom, però si que és cert que aquests mètodes d’aprenentatge, orientats sobretot a l’especialització en àmbits molt concrets partint d’uns coneixements anteriors -per programar no només cal saber escriure codi- són útils i flexibles per aquells qui els utilitzen.


Una resposta a “Codecademy, quan el navegador ens ensenya a programar”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.