Programació i temes d’interès


Avui vull fer dos apunts ràpids en un: per un costat us parlaré de Programr, una mena de Codecademy (en vaig parlar dimecres); i per l’altre faré una reflexió sobre els temes que generen visites al bloc.

Programr és una mica diferent, però ofereix cursos de molts més llenguatges, entre d’altres, també per Android, i permet en alguns casos fins i tot generar els programes en línia podent descarregar l’APK per instal·lar. També es preveu que aviat estigui disponible per iOS. Malgrat tot, els cursos no són gratuïts: valen uns 30$, o uns 100 punts que es poden guanyar en concursos de programació. Tot i això, és interessant fer una ullada als projectes que ja s’hi han anat fent, que també ens pot servir per aprendre, això si, tenint ja una base de coneixements de programació.

Per acabar, voldria fer un apunt sobre audiència i temes d’interès. Deixant de banda si el contingut era interessant o estava ben redactat, com ja us comentava, dimecres vaig parlar de Codecademy. Dimarts sobre el Disparant Històries de dissabte que ve, que serà en castellà. Dijous sobre extensions de JQuery. I divendres, sobre Instagram. Doncs precisament l’apunt sobre Instagram ha doblat les lectures de qualsevol dels altres -mentre el de Codecademy, pobret, es quedava enrere-.

Dir, a més, que ara que ho vaig entenent, potser publicaré, de cara a la setmana que ve, una mica de guia per usuaris novells, com jo. Quan hagi memoritzat tots els tags que he de posar a cada foto 😉

,

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.