Dues jornades TED a Girona


Les jornades TED (Technology, Entertainment and Design) van engegar fa més de dues dècades als Estats Units, però darrerament estan arribant per les nostres terres. Girona n’acollirà dues en els propers mesos.

La primera cita és el 10 de maig a la Universitat de Girona, amb la jornada TEDxUDG (més informació). La jornada té per organitzador al web del TED a Miquel Duran, i tindrà com a ponents a Marcel Swart, Ramon Brugada, Eduard Muntaner, José Antonio Donaire i Xavi Ribas.

Per altra banda, el 15 de juliol és la data pel segon TEDxGirona, tot i que de moment no se’n saben gaires més dades. En l’edició de 2011, hi van participar Xesco Espar, Franc Ponti, Hugo Pardo, Nina, Jil Van Eyle o Jordi Roca, entre d’altres.

Qui més qui menys, però, potser tots de vosaltres heu vist o sentit en algun moment alguna referència a les xerrades TED, ja que, en alguns casos, solen ser pràctiques i, en d’altres, inspiradores. Històries de com persones s’han aixecat després de caure, casos d’èxit o errors frustants, sessions magistrals…

Si en voleu veure alguna, al web del TEDxGirona hi ha les de l’edició de 2011. També trobareu xerrades fetes arreu traduïdes al castellà al web oficial de TED.

,

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.