Rectificar és de savis… sempre?

Ahir publicava un apunt parlant de l’aplicació per Android Gironain. He vist, a més, força queixes pels errors en el procés de registre, ubicacions incorrectes… i avui, a l’accedir a Google Play, l’aplicació ja no hi és. Rectificar, diuen, és de savis. Però encara no he trobat cap explicació de què ha passat…

Hi torno: no m’agrada criticar perquè si, i si ho faig és a mode de crítica constructiva. Si bé l’aplicació Gironain tenia algunes deficiències, potser l’opció més vàlida no era eliminar-la de Google Play (abans Android Market) sense donar cap mena d’explicació, sinó anar-la actualitzant i, en tot cas, retirar provisionalment aquelles funcionalitats que tinguéssin més problemes.

Al web Gironain.cat es continua veient l’enllaç a Google Play, però duu a una pàgina que indica que l’aplicació no està disponible perquè no existeix. Tampoc sé trobar, via Twitter, cap informació al respecte. Potser he anat massa ràpid, i ja anirà arribant, però estem en un espai on els minuts compten, i si cal informar, s’ha d’haver preparat abans. Sigui com sigui, esperarem a que torni a estar disponible, a veure si podem veure millores i sentir-nos una mica més orgullosos de ser gironins perquè les institucions aposten fermament per l’ús d’Internet com a canal de comunicació.