PetitCity, premi PIMEC a l’emprenedoria empresarial


A tots ens agraden les bones notícies, de tant en tant. I si fan referència a projectes en els que hem participat, encara més. Aquest cop, doncs, voldria felicitar a PetitCity pel premi PIMEC 2012 a l’emprenedoria empresarial. I haver estat una ben petita part de l’equip de desenvolupament del projecte em fa sentir encara més orgullós.

I què és PetitCity? És una empresa que ens va encarregar la programació d’una sèrie de webs, d’aquells que -com tants d’altres, darrerament-, passen de projecte a paper a milers de línies de codi per, finalment, prendre vida pròpia, amb força visites i molts continguts. Dels que t’agrada anar a mirar per veure com funciona allò que has “fabricat” amb paciència des d’unes especificacions, en aquest cas molt ben definides.

PetitCity és un projecte de plataforma en línia que ofereix continguts i serveis a famílies amb infants -així que m’agrada mirar-la, però em serveix de poc, a mi! hehe-. Actualment es troben els webs de Barcelona, Madrid i Londres. Les tres tenen una edició digital (www.petitbcn.com, www.petitmadrid.com i www.petitlondon.com) i, a més, a Barcelona ja s’ha engegat el PetitBCNClub, un catàleg en línia des d’on es poden obtenir descomptes i adquirir serveis, entrades o estades a preus especials.

Així doncs, felicitats als impulsors del projecte: Eduard Domingo, Carlos Yter i Albert Corberó. Us ho mereixeu!

PD: Aquest premi m’ha fet recordar el Premi Nacional per Osona.com el 2009. Un altre d’aquests moments 🙂


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.