Concerts i bons vins


Me’n va fer adonar la Isa amb un tuit (o tweet, o piulada) ahir a la tarda, just abans que Twitter deixés de funcionar durant una bona estona. El festival Sons del Món de Roses proposa el maridatge d’un vi concret amb cada concert, escollits pel sommelier Roger Viusà.

De fet, és una bona idea, no massa extravagant: la DO Empordà té molt bons vins, i la resta de denominacions catalanes no es queden enrere. Així que han escollit cinc vins catalans per acompanyar els concerts: el vi Gotes per Jorge Drexler, el vi Floresta pels Amics de les Arts o un blanc del Penedès per Love of Lesbian.

La tria dels vins suposo que tindrà bona part de subjectiva, entre relacions de sons, olors i gustos. Jo ho provaré, si tot va bé, el 27 de juliol al concert de Love of Lesbian. I amb tot, ja hi he començat a pensar: un blanc? Quin en deu ser el motiu? Segurament, com a prova, anar a tots els concerts i fer les comparacions seria una bona experiència, però el pressupost és el que és, tampoc ens n’anirem cada dia de concert a Roses! 🙂

Quan arribi el dia, ja us ho explicaré. De moment, sembla una bona idea a tenir en compte, i de la que no m’havia adonat que ja es va dur a terme en edicions anteriors. A més, ahir mateix vaig llegir en algun lloc una crítica a que Catalunya consumís principalment vins importats amb la producció que tenim.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.