Audiència, visites i articles atemporals


Aquesta setmana he tornat a publicar gairebé un mes després del darrer apunt abans de vacances, del 26 de juliol -de fet, no porto pas des de llavors fent vacances, no us penséssiu!-. I aquest agost ha estat, precisament, un dels que aquest bloc ha registrat més visites. Poques, però cap dia s’ha quedat a zero…

Sempre em sorprenen alguns comportaments, com ara el de llegir el meu bloc a l’agost. Si no ho faig ni jo! hehehe… en tot cas, el cert és que, després de fer un cop d’ull a les estadístiques, la majoria de visites han arribat de Google, en apunts com els que contenen noms per gossos, un dels que solen tenir més èxit, juntament amb la ja antiga experiència de la capitalització de l’atur.

Sigui com sigui, però, el fet que enguany hagi estat publicant amb més constància fins al juliol ha fet que això reportés també més visites després al bloc, en molts apunts prou recents que han anat rebent lectures, i amb visites de gent que no havia pogut seguir-lo del tot -i que pel què m’han dit, s’han anat posant al dia.

El cert és que això, a una escala més gran, ens posa una altra dada de manifest: a l’agost, cauen les visites perquè es generen menys continguts, però ja no perquè la gent no visiti, sinó perquè no es sol estar tant temps “creant-los”. I els aparells que ho fan més fàcil, a mida que es popularitzin, segurament acabin diluint encara més aquesta baixada típica dels mesos d’estiu.


Una resposta a “Audiència, visites i articles atemporals”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.