Nova edició del Curs Community Manager a l’ERAM


S’acosta l’octubre, i enguany tornaré a impartir, amb en Francesc Casadellà (que també dirigeix el curs) i en Jordi Márquez, el curs d’especialització de l’ERAM de community management (que bé que sona, en anglès!). El títol “llarg” és Curs d’especialització en blocs, xarxes socials i eines 2.0 per a Community Managers, però n’hi direm CursCM 🙂

El curs, orientat a aprendre i conèixer l’ús de les principals eines 2.0 aplicades a la comunicació corporativa, també evolucionarà amb el temps: les tendències de l’any passat no són exactament les d’enguany; i per això el repte és doble: intentar repetir el bon ambient i l’atenció de l’edició anterior a la vegada que incloem en el temari tot allò que sigui interessant, i parlem, potser ja en passat, del què va ser i ja no és…

M’agrada, però, veure que la major part dels alumnes de la primera edició s’han continuat interessant i seguint -i en molts casos treballant- en l’àmbit de la comunicació 2.0; així que l’objectiu està doblement aconseguit: traslladar-los la nostra passió per “aquests móns” , transmetre’ls els coneixements, i animar-los i ajudar-los en la tasca de recerca constant que comporta el canvi continu tant de les eines com dels serveis que solem utilitzar.

No m’allargaré més, que els dissabtes no són per això… si voleu més informació, podeu llegir la benvinguda al bloc del CursCM o veure la fitxa del curs al web de la Fundació de la UdG.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.