2 milions d’iPhone 5 venuts en 24 hores


Segueixo pensant que Apple ha anat una mica tard -i no entenc el motiu- a dir quants iPhone havia posat a la venda, ja que s’havien esgotat en una hora. Semblava secretisme, però ho han fet públic. I no són pocs, així que es podria haver sabut abans.

Dos milions d’iPhones venuts en una hora són molts terminals. I la resposta dels clients deixa clara una cosa: potser Apple ha perdut aquella màgia de Jobs a les keynotes, però segueixen tenint cada cop més clients fidels.

Tothom sembla voler tenir un iPhone 5… Potser, encara, per la marca i perquè, fins ara, la gent n’ha acabat contenta. No tot és innovació, i aquí queda prou clar.

Sigui com sigui, ara tocarà esperar l’arribada del terminal per aquestes contrades per veure’l millor i poder-lo provar. Mentrestant, les cues als EUA ja pcupen botigues d’Apple, curiosament plenes de gent que, a la vegada, vol fer-se publicitat o, en algun cas, vendre la seva plaça als que hi vagin tard.

,

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.