Viatjant amb mòbils: què hem de saber sobre el “roaming”?


A l’article d’aquest diumenge a Nació Digital hi explico què cal tenir en compte quan anem a l’estranger amb el mòbil: com consultar les tarifes que tindrem, què passarà amb el roaming a la Unió Europea, i com desactivar les dades mòbils per si un cas. M’ha sobtat que als comentaris la gent es quexi pel fet que anomeni l’”estranger” als països que no són Espanya… tot i que ho entenc, per explicar el roaming s’ha de tenir en compte la legalitat actual. Que podem compartir o no, però per una operadora -i a l’hora de cobrar-nos- és el què tindrà en compte. En tot cas, no és més que una manera d’explicar-ho, que espero que, com a mínim, us sigui útil!

» Llegiu Mòbils a l’estranger: què us cal saber

,

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.