El Mobile World Congress i una mica de descans al blog


El Mobile World Congress ja és pràcticament aquí: comença dilluns, i hi serem amb en Jordi Masachs fins dijous cobrint les novetats per Nació Digital. De fet, ja hi anirem diumenge, a recollir acreditacions i veure alguns companys amb qui fa temps que no coincidim al ShowStoppers.

Durant la propera setmana, doncs, publicaré força menys al blog: podria programar algun article, però els temes d’actualitat seran sobretot a Barcelona. Podreu seguir-me encara al Canal Digital de Nació Digital, allà hi anirem actualitzant la informació, a més del compte de Twitter @NacioTecnologia.

Evidentment, tot el què vulgui publicar a títol personal acabarà al meu compte d’Instagram, Twitter o Facebook.

Espero que quan s’acabi el congrés no m’oblidi de nou del blog. Tot i que, dient-se “Entre silencis”, cada cop sembla més evident que algun altre -silenci- hauré de fer, però de moment intentaré evitar-lo!

Bonus d’avui: dimecres passat vaig escriure, força enfadat, Señora Báñez ¿por qué nos odia tanto? [es]. Sovint intento evitar parlar massa sobre política aquí: per molt que pugui dir, cadascú té la seva opinió i un blog no la canviarà. De totes maneres, volia compartir amb vosaltres una frase que vaig descartar, precisament perquè estava fora de lloc, però no volia quedar-me amb les ganes de dir-la:

Señora Báñez: si insisten ustedes en decir que soy español “porqué lo dice la [sagrada] Constitución”, luego puedo decir que tenemos el enemigo en casa. ¿Para qué debería querer quedarme en un sitio dónde quien debe protegerme parece que tenga como único objetivo estafarme cuanto más dinero mejor?

Ho sé. Era en calent. I encara em cremava. Ja me’n penediré més endavant 😉

Fins aviat!

,

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.