Un dilluns de bòlit


 
Escrit i publicat entre el mòbil i l’iPad

Les cinc i quaranta minuts del matí. Obro els ulls i em poso el xandall. El cafè, abric i l’Ausa amb en Ter, cap a passejar. Fred, tot fosc, fins que tornem cap a casa. Canvi de roba: corda’t la camisa, ràpid. Ordeno la motxil·la i surto cap a l’estació. Al carrer, molt poca gent. No s’omple el tren, ningú al meu costat. Trec l’iPad, em poso còmode. Auriculars i Smash Mouth: res millor que Then the morning comes per despertar-se una mica més animat. A fora ja clareja: sempre que puc m’agafo seient de finestra. I a 246 quilòmetres per hora cap a Sants. Es succeixen les cançons de l’iPad mentre escric tot això a l’Evernote, fins arribar a destí. Metro, FGC i ja hi som: dilluns de mobile World Congress. Miro el Calendar i m’afanyo: Nokia matina molt i a les 8:30 presenta, entre d’altres, la família de mòbils amb Android. Acaben, i vaig cap a la zona de premsa: després toca Ford i les visites institucionals. Artur Mas, Felip Puig, el ministre espanyol JM Soria i Felip de Borbó, a qui un senyor nega la salutació i passa a tenir les seves hores de glòria mentre Nació Digital té feina a aguantar l’allau de visites per veure’l en vídeo. Dinem i ens anem acostant a la cua per veure el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg,a qui escoltem des de la quarta fila, de nou amb les autoritats a pocs metres: Trias, Soria i els prínceps d’Astúries. Interessant però sense mullar-se excessivament, Zuckerberg ens distreu durant una horeta i quan acaba fem el resum per Nació Digital. Torno cap a Sants penjat del mòbil donant alguna idea per reduïr el pes de la gran quantitat de visites. Agafo l’AVE cap a Girona de nou: a l’arribar encara hauré d’aixecar un servidor, sopar lleuger i a dormir una mica després de llegir la crònica d’en Jordi Masachs sobre el Galaxy S5. Repàs mental. abans d’adormir-me, de l’agenda de dimarts: Movistar, Emporia, Upp, mSchools, els Global Mobile Awards… Serà un dia entretingut, potser el millor és descansar una mica.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.