Un dimarts llarg


Un altre dia de llevar-se d’hora, passeig quan encara no clareja amb l’Ausa i en Ter i transbords sota el terra barceloní. Dia de caminar, fer alguna visita i intentar arreglar problemes tècnics per telèfon. I son. Moltes fotos, premis que s’ endú el gran absent (Apple, amb l’iPad Air, millor tauleta als Global Mobile Awards), hidrògen com a font d’energia i repàs del dia anterior. Ara, pendent, la visita a empreses catalanes del MWC, i una mica més de passeig buscant certa inspiració: el cert és que tot i les novetats, sembla que falta alguna empenta que molts creiem que no veurem fins el mes de març. Mòbils de gamma mitjana,  5G, tecnologia a l’ escola i un Galaxy S5 que no sembla voler abandonar l’essència d’un model que fa anys que es resisteix s canviar. Un Gear 2 que,  amb forma de rellotge, sorprèn sense escarafalls i es nota prou natural encara que li segueixi faltant quelcom especial que el diferencii de veritat. I feina pendent, cada cop més. I aquell plaer cada cop que pots parlar en català. I aquelles ganes de parlar més en anglès quan veus que els t’entenen i els entens, siguin asiàtics, de la India o americans. Molt per processar, tot junt, sabent que algú tindrà sort, i molts d’altres hauran de seguir innovant. Innovació que alhora és esperançadora: hi ha tantes idees que es difícil, sortint de Fira Gran Via, pensar que es poden acabar.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.