De tornada


De tant en tant se’m fa difícil trobar temes per explicar o valorar que puguin ser d’interès, d’aquí aquests silencis entre publicacions, que ja de bon principi van donar nom a aquest bloc. De cop, però, sembla que m’arriba de nou la inspiració, i llavors crec que tinc massa temes a tractar i que es faran vells abans que en parli.

Uns quants exemples: la fallida de Gowex, el nou llibre de Saül Gordillo Sobirania.cat, la sèrie Silicon Valley o el complicat que pot ser trobar un error en un web que penja un servidor i que, al final, el causa un bàner amagat cap a la part inferior de la pàgina.
 
Ara, potser amb l’aparent tranquilitat de l’estiu, confio que tindré temps de tractar algun d’aquests punts. Probablement mentre vosaltres ja haureu marxat de vacances. Sigui com sigui, potser des de la platja o algun cim més fresc, o des d’una oficina mig buida, si us interessa, podreu seguir-me llegint: declaro oficialment tancat l’enèsim silenci d’aquest bloc, sense que això suposi que, en qualsevol moment, pugui arribar-ne un de nou, també de durada indeterminada.
 
Així que, als qui tot i això em llegiu de tant en tant, gràcies! No tindria sentit escriure perquè no ho llegís ningú.

 


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.