Benvingut a Nació Digital @gcapdevila!


Germà Capdevila ha estat nomenat director del nou Consell Editorial de Nació Digital, després de l’arribada de Karma Peiro com a directora del diari i de Pere Gendrau com a cap de Política. La incorporació d’en Germà em fa il·lusió per molts motius: internauta veterà (que porta molt temps a la xarxa, no que sigui poc jove! 🙂 ) i gironí d’adopció, va portar l’edició de Vilaweb a Buenos Aires en aquelles èpoques de BBS i ratolins de bola, i el 2011 va fundar la Revista Esguard, pionera en català específicament pensada per dispositius mòbils.

L’entrada va lligada precisament a un acord entre Nació Digital i la revista Esguard, pels quals es compartiran recursos, coneixements i continguts, mentre en Germà s’encarregarà de dirigir les estratègies de relació amb els lectors, de gestió de comunitats i de participació.

De ben segur que el Departament Tecnològic del que estic a càrrec serà una eina molt útil en aquestes estratègies, i més amb algú amb qui hi comparteixo moltes visions en comú sobre la comunicació a la xarxa i el paper de les relacions entre entitats i persones per via telemàtica, així com la importància de la desvirtualització, o l’acostament entre necessitats i desitjos de l’usuari i què pot oferir la tecnologia, per posar alguns exemples.

Així que si ja em feia il·lusió el repte que venia per davant amb l’entrada de la Karma Peiró, us he de confessar que la meva feina cada dia promet més! Benvingut Germà! 🙂


Una resposta a “Benvingut a Nació Digital @gcapdevila!”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.